Zeleninové nápoje

Šťáva z pampelišky

Pouze odšťavníme a pijeme. Z počátku se bude zdát dosti hořká, ale to je její klad. Hořčiny povzbuzují jaterní, střevní a slinivkovou tkáň. Podporují vyměšování trávicích enzymů, žluči a hydrogen-uhličitanu vápenatého kvůli alkalizaci. Doktor Morse v knize Zázračná detoxikace uvádí: "Nedávno bylo...

Šťáva z jitrocele kopinatého

Pouze odšťavníme a pijeme ihned, za čerstva, po už 15 minutách se některé kvalitní látky z odšťavněných rostlin ztrácí. Je opět výrazně hořký, ale tato jeho vlastnost je vysvětlena v receptu o šťávě z pampelišky.

Šťáva z hluchavky

Pouze odšťavníme a pijeme ihned, za čerstva, již po 15 minutách se některé kvalitní látky z odšťavněných rostlin ztrácí. Je opět výrazně hořký, ale tato jeho vlastnost je vysvětlena v receptu o šťávě z pampelišky.